Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

söndag 9 december 2007

Medlemsundersökning

Fick den genomförda medlemsundersökningen idag. Ett utomstående marknadsundersökningsföretag har intervjuat samtliga medlemmar i Visit Luleå för att få in förslag, idéer och synpunkter på föreningens arbete och utveckling
Mycket intressant läsning.
Det bästa är att alla tycker mycket och det är precis det vi vill. Att medlemmarna ska känna engagemang i sin egen förening. För det är ju ingen annan än de själva som äger och är föreningen.
Frågor ställdes om både vad som kan bli bättre och vad som fungerar bra.
Och det är just kommentarerna om vad som kan bli bättre som är intressanta. Så nu är det bara att kavla upp ärmarna, gå igenom de kommentarer som är konstruktiva och som delas av flera och börja arbeta med dem.

Det som är fantastiskt roligt är all positiv feedback som vi på kansliet får av medlemmarna, att de känner att vi kämpar och gör så gott vi kan för att uppfylla medlemmarnas önskemål, behov och förväntningar. Det är inte så lätt alla gånger när det är många medlemmar som har helt olika verksamheter med helt olika behov.

Inga kommentarer: