Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

måndag 12 maj 2008

SOMMAR & MAGASIN

Nu är Luleås Sommarmagasin 2008 klart.
Den gick ut till samtliga hushåll i helgen och sprids nu via alla tänkbara distributionskanaler, både i Sverige, Nordnorge och utomlands.


Vi har fått många positiva kommentarer och reflektioner på Magasinet, vilket ju är jättekul! När allt sammanställs i ett magasin så ser man hur mycket det faktiskt finns att se och upppleva i Luleå.

Det har varit en superhärlig process med många inblandade parter som arbetat via ett gemensamt redaktionsråd, som letts av min kollega Hanna Harila. Alla har varit taggade och fulla av positiv energi.

Förutom Sommarmagasinet gör vi en ordentlig kampanj inför sommaren, med annonskampanjer, webb, värdskapsturer, visningsresor samt en gemensam bilaga för Nordnorge tillsammans med Boden. Det är mycket intressant att samarbeta, man lär sig mycket under vägen. På gott och ont. Det vi måste lära oss är att byta från "rättvise-glasögonen" till "kund-glasögonen". Men, jag är övertygad om att vi kommer att komma dit så småningom. Det kommer att betyda mycket för hela regionens utveckling. Att samarbeta är dessutom ett givande och tagande.

1 kommentar:

Anna Karlsson sa...

hej! hur kan man komma i kontakt med Luleåmagasinets redaktion för eventuell annonsering eller tips på reportage?
Mvh Anna Karlsson
Ansvarig för projekt "Luleås nästa stjärnskott"
070 62 67 118
http://musik2009.blogspot.com
musik2009@gmail.com