Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

lördag 30 oktober 2010

Sugen att anta umaning?

Till dig som funderat på att jobba med destinationsutveckling i Luleå, säger jag: sök jobbet som VD för Visit Luleå! Tjänsten ligger nu ute och det är rekryteringsbolaget Rekryteringspartner som håller i uppdraget. Bra byrå, för övrigt. Mer information om tjänsten finns på första sidan på http://www.visitlulea.se Där finns också länk till rekryteringsbolaget.
Det är ett riktigt kanonjobb. Om du vill jobba med utveckling. Trivs i en "rörig" och rörlig miljö. Tycker om att initiera och driva projekt från ax till limpa. Gillar att ena en mängd olika viljor, starka dessutom. Då ska du inte tveka. Visit Luleå består av ca 90 härliga medlemmar/ägare, av vitt skilda karaktärer. Och ett underbart team av medarbetare. Och en driven och engagerad styrelse. Det kan inte bli bättre förutsättningar.
Jobbet är dessutom något helt annat än det jag klev på för sex år sedan. Utvecklingen har förändrat Visit Luleå och verksamheten mycket under de här åren. Statistiken pekar fortfarande uppåt för beläggningen på boendeanläggningar. Planer och utvärderingar är framtagna. Gyllene tillfälle med andra ord. Visst finns det såklart saker som är mindre roliga och tunga, men de ska vi inte fokusera på. De löser man under tiden. Nu är det fokus på Luleås utveckling, tillsammans med Luleå kommun, Luleå Tekniska Universitet och Luleå Näringsliv AB. För Luleås bästa. Så, sök!! Och har du en bra kontakt, en god vän eller bara ett bra tips på en bra och som du tror lämplig person, hänvisa henne/honom till oss eller till Rekryteringspartner. Såklart ställer jag mer än gärna upp och berättar om mina erfarenheter.

Inga kommentarer: