Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

onsdag 22 juli 2009

Visning och verksamhet mitt i högsommaren

Trots högsommar och semestertider så råder febril verksamhet inom Visit Luleå. Tisdag - onsdag denna vecka genomförs visning för en stor internationell kund: Mac Donalds, Tyskland. De ska till hösten fatta beslut om ett stort koncernmöte i mars 2011. Tre städer tävlar om mötet: Luleå, Rovaniemi och Tromsö.
Det är tuffa konkurrenter!
Förra året genomfördes arrangemanget i Sydafrika och nu vill de vända blickarna norrut. Att Luleå får var med i kampen och stå bland de tre utvalda är fantastiskt! Oavsett om vi vinner hem mötet eller inte så visar det på Luleås konkurrenskraft för större möten, både nationellt och internationellt.
Martin, projektledare för Luleå Convention Bureau, jobbar hårt med uppdraget.
Se artikel i dagens Kuriren http://www.kuriren.nu/nyheter/artikel.aspx?articleid=4997625

Dessutom har Sofie, projektledare för privatresesidan, just gått ut till Visit Luleås alla ägare/medlemmar om igångsättning av produktion av Vintermagasinet 2009/2010. Alla aktiviteter kräver lång förberedelsetid, så vi måste hela tiden ligga steget före och ha extremt god planering för att kunna göra riktigt bra jobb. Så nu är det bara att blicka mot vinter, vår och nästa sommarsäsong.

Inga kommentarer: