Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

lördag 29 augusti 2009

Utblick Stockholm

Till veckan bär det av på studieresa till Stockholm. Vi gör ett samarrangemang med vår samarbetspartner SVB (Stockholm Visitors Board).
Sofie & Martin har sytt ihop ett fantastiskt spännande program för två dagar, där vi är två grupper som gör studiebesök, träffar partners och får information om hur SVB jobbar: en affärsresegrupp (Luleå Convention Bureau) och en privatresegrupp (projekt Arena Nöje och Upplevelser).
På kvällen träffas vi för gemensam middag.

Nästa insats i Stockholm blir 13 september då vi deltar på gemensamt event tilllsammans med Luleå kommun. Då presenteras Luleås utbud för potentiella hemvändare. Platsen blir trevliga Loftet på Skansen och vi kommer att ha temat ett förnyat Luleå med fokus på familjen. Förutom representanter från Visit Luleå deltar andra samarbetspartners som LTU, rekryteringsbolag, skolor m fl.

Det tredje eventet i Stockholm denna höst blir i slutet av oktober, då vi via Visit Luleås Convention Bureau gör ett arrangemang mot mötesköpare.

Så nu, Stockholm, är det bara att hålla i hatten!

Inga kommentarer: