Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

lördag 7 november 2009

World Travel Market

Nu laddar vi inför nästa vecka. Då kommer vår projektledare Lars Lindberg att delta på World Travel Market i London. En mässa och mötesplats för turoperatörer och destinationer och deras företag. Visit Sweden har en Sverigemonter där Visit Luleå har bokat en plats. Vi gör det via vårt gemensamma samverkansprojekt City Break to Swedish Lapland där de fem kommunerna Luleå, Boden, Piteå, Älvsbyn och Kalix jobbar för att lansera regionen via internationellt direktflyg.
Lars har en mängd superfina exempel på produkter och paket med sig. Han har förbokat flera möten med intresserade brittiska turoperatörer som vill se och höra mer om den här regionens utbud. Målsättningen är dels att erbjuda riktigt intresserade operatörer på en visning under vintern samt att, tillsammans med ett mycket intresserat flygbolag, skapa allianser och avtal mellan flygbolaget och operatörerna.
Spännande!
Mer om mässan på http://www.wtmlondon.com/

Inga kommentarer: