Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

söndag 2 maj 2010

Luleås Sommarguide på G!

Nu läggs sista handen för produktionen av Luleås Sommarguide 2010. Sista svängarna med slutkorrektur går i dagarna för att guiden sedan ska skickas till tryck och vara rykande färsk till bl a deltagandet på Vårmässan i Skellefteå, mitten av maj. Den kommer också att finnas på "Luleå-bussarna" som rullar i Stockholm hela våren och försommaren.
Guiden är en variant av det tidigare sk Sommarmagasinet. Denna guide är mer anpassad till webben och innehåller handfasta tips till besökarna om vad som finns att se, göra, uppleva, äta och var man kan bo i Luleå. Vi har kikat runt om i Sverige på olika former av trycksaker för att kunna se på goda exempel som stått som modell för Luleås guide. Trycksaker blir generellt av allt mindre betydelse i förhållande till webben, som fortsatt starkt växer som informationskälla. Dessutom ett betydligt mer miljövänligt arbete, många broschyrer går till återvinningen i slutet av varje säsong, det vill vi inte bidra till.

Inga kommentarer: