Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

söndag 18 juli 2010

Studera Skärgård

Har besökt ljuvliga Luleå Skärgård ett par tillfällen hittills i sommar och fler turer blir det. Vi har verkligen en helt fantastisk skärgård. Kul att se fler och fler finska båtar vid bryggorna, Luleå skärgård börjar bli alltmer känt utanför Luleå och Norrbotten.
Därför passar det alldeles utmärkt att genomföra en studieresa till Stockholms Skärgård till hösten, 6-8 september bär det av. Visit Luleå är arrangör och vi gör det i samverkan med projektet Bottenvikens Skärgård. Platserna har gått åt som smör i solsken, nu är det bara någon enstaka plats kvar. Vi har bjudit in företag och verksamheter såväl i Luleå som från kommunerna Skellefteå i söder till Haparanda i norr. Det är ett späckat program under dagarna då vi kommer att få se och uppleva delar av Stockholms Skärgård, bland annat Grinda och Sandhamn. Vi kommer också att träffa organisationen Visit Skärgården och besöka de två turistbyråerna i Stockholm. Mycket intressant! Förhoppningsvis får vi med oss nyvunnen kunskap och inspiration om hur vi kan utveckla Luleå och Bottenvikens Skärgård ytterligare.

Inga kommentarer: