Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

måndag 9 augusti 2010

Grattis Luleå & Luleå Expo

Så var en riktig kalashelg över. Och vilket väder. Helt otroligt. Regn onsdag och söndag. Sol och nästan tropisk värme torsdag-lördag. Och vilken folkfest. Riktigt bra kritik och recensioner har Luleåkalaset och artisterna fått i tidningarna. Luleå Expo, som är arrangör, har verkligen gjort ett bra arrangemang i år. Och jag vet vilket slit och enormt arbete det är att arrangera Kalaset, vi sitter i samma korridor. Så tusen tack och grattis alla ni på Luleå Expo!

Man kan undra om det var hösten som kom i söndags. Fast nog kan det komma sommarvärme än ett tag. Å andra sidan gör det mig ingenting om det nu skulle vara så att sommaren är över. Jag gillar hösten. Höga, klara dagar. Fina färger. Mysiga kvällar när man kan tända ljus och smålampor. Och inga mygg! Tog en tur med MTB och löprunda i skogen idag. Inte ett bett. Annars är jag enormt omtyckt av de små rackarna.
Dessutom börjar roliga arrangemang att komma igång igen, t ex är ju Lisa Nilsson och Björn Skifs i Luleå i höst. Kolla på http://www.visitlulea.se/bjoern-skifs.aspx och http://www.visitlulea.se/lisa-nilsson-20-aars-konsert.aspx Och inte att förglömma: idrottsstaden Luleå vaknar snart till liv igen. Spännande!

Inga kommentarer: