Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

måndag 23 augusti 2010

Isbana och vinterutveckling

Blink så var sommaren över. Och direkt påbörjas planeringen av vintersäsongen, eller den startade egentligen redan före sommaren. Temat på Visit Luleås nästkommande bransch- och medlemsmöte blir isbanan & vinterutveckling. Extra aktuellt just nu i och med att det kommer att landa flyg varje lördag med upplevelsesugna britter, from 6 november. Vintersäsongen har utvecklats mycket de senaste åren men har fortfarande utvecklingspotential. Isbanan har blivit en riktig magnet som i sin tur attraherat nya aktörer och aktiviteter. Den 22 september genomför vi mötet, i samverkan med Luleå kommun Fritidsförvaltning. Kommunen står för mycket av infrastrukturen och förutsättningarna kring banan. Entreprenörer och föreningar fyller den med upplevelser.
Parallellt pågår produktion av Luleås Vinterguide och utveckling av turistportalen på internet.

1 kommentar:

www.aludden.com sa...

Måste berömma Sommarguiden som var kanonbra! Och så spännande med englandsflygen - vi ska göra vårt bästa i Smedjan för att dom ska känna sig välkomna till Luleå.