Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

söndag 12 september 2010

En vanlig vecka i september

I morgon börjar en ny vecka i september. En vanlig vecka som ser ut ungefär så här:
Pressresa för italienska journalister; måndag tom tisdag besöker de Luleå, för att skriva om utbudet i italiensk press och media. Vi gör det i samverkan med Visit Sweden Italien.
Tyskt kryssningsfartyg: på torsdag ankommer M/s Alexander von Humboldt till Luleå. Med ca 400 tyska passagerare ombord. De kommer seglandes från Stockholm och åker sedan vidare till Kemi. Som vanligt kommer bussar att ta dem ut till utflyktsmål i regionen. Kolla deras resa här http://www.seascanner.com/reise.php?reise=15849
Visninsgresa för Scottish Trust: torsdag-lördag genomför vi en visning för Scottish Trust som chartrat ett kryssningsfartyg som kommer till Luleå sommaren 2011. Så det blir visning av såväl Luleå som regionen under tre dagar.

Däremellan har vi träff med vår härliga referensgrupp för privatreseprojektet, utbildning i onlinesystemet City Break, träff med Boden angående fördjupat samarbete samt genomför en pressinformation tillsammans med Air Baltic om internationellt direktflyg.
Himla härligt med all denna kreativitet. För Luleås bästa!

1 kommentar:

www.aludden.com sa...

Härligt! Kryssningsfartyget på torsdag har jag ju totalt missat. Och tack för trevligt lunchmöte i dag också!