Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

måndag 27 september 2010

Mera Värd - Face of Luleå

Idag firas Turismens Dag, world wide. Och just denna dag delades priset Face of Luleå ut för första gången. Det är ett nyinstiftat pris för att premiera gott värdskap, service och bemötande. Visit Luleå har under ett par år arbetat med värdskapsutveckling. I våras genomförde vi seminarier med Janne Gunnarsson, Värdskapet AB och det blev startskottet för priset Face of Luleå. Ett bra antal nomineringar till priset har kommit in, en proffsig jury har träffats och valt ut vinnarna, som presenterades idag i samband med en pressinformation. Och vinnaren blev:
Karin "Kajsa" Rönnbäck, Norrbottensteatern: "Kvinnan med det lilla extra som aldrig slutar att förvåna, inspirera och glädja. Hon är service och värdskap personifierad Med ett trevligt bemötande och tankar långt utanför ramarnas inskränkta linjer är hon en förebild för oss alla då hon ständigt höjer möjligheternas ribba. Motgångar tas med en klackspark och omvänds allt som oftast till något positivt där såväl kund som medarbetare bemöts på ett sätt som överträffar såväl plikt som förväntan. För visst hade man själv velat träffa en som Karin när man handlar, upplever, reser, ringer eller besöker Luleå".
Dessutom delades två hederspriser ut till Lars Alm, Nordea och Birgitta Sterner, Cooks Krog. Mer om detta kan ni läsa i morgondagens tidningar. Ett himmelens bra sätt att fira Turismens Dag på. Grattis alla goda värdar!
Och tack, Marica & Viktor för suverän projektledning!

Inga kommentarer: