Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

torsdag 30 september 2010

Visning på visning

Idag har vi flera visningar av Luleå. Dels genomförs en pressvisning för en journalist från Storbritannien som skriver för The Independent. Och så genomförs också en visning för en agent från Mälardalen som har en stor grupp bokad till Luleå i januari. Härligt! Nu är det dessutom fullt drag i stan, det är bland annat ett stort möte för Sveriges Socialchefer som bokades förra året och nu är de på plats i Luleå. Extra kul att vi fick välkomna dem med detta härliga höstväder! Bokningsläget för hösten verkar se riktigt bra ut, enligt rapporter från hotellen. Luleå utvecklas allt mer som mötesstad, vilket är en viktig del av besöksnäringens och Luleås utveckling.
Vi har också påbörjat en spännande resa med utveckling av Luleå som varumärke för staden, universitetet, besöksnäringen och övrigt näringsliv. Ett, för oss i besöksnäringen, superviktigt arbete. Helt avgörande för stadens framgång. Och så himla spännande!

Inga kommentarer: