Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

torsdag 26 mars 2009

Strategi

Idag började vi dagen med strategidiskussioner.
Under året har vi arbetat med strategiplan inför kommande femårsperiod 2010-2014. Idag genomförde vi medlemsmöte med samma tema.

Ett otroligt inspirerande möte, faktiskt ett av de bättre jag varit på. Och jag har varit på många möten under mina 17 år i besöksnäringen.
Bara det att vi började mötet med att sjunga Alla fåglar kommit ren. Hur ofta har man gjort det? Och dessutom i stämmor.
Ni minns säkert den sången och texten från skolan. Om inte, kolla denna länk http://hem.passagen.se/liolo/texter/atexter/a170.htm

Därefter följde gruppdiskussioner där Visit Luleås medlemmar/ägare diskuterade frågor, projekt, aktiviteter mm under kommande år.
Arbetet resulterade i konkreta idéer och förslag.
Allt detta kan vi ta med i det fortsatta strategiarbetet.

I morgon väntar Frukostmöte där Lars ska berätta om vårt sk Flygprojekt (City Break to Swedish Lapland), det ska bli kul.

Därefter blir det tur ut till Luleå Airport för att hämta upp föreläsare till vårt skärgårdsseminarium som vi genomför i morgon.
Det ska bli vansinnigt intressant!

Inga kommentarer: