Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

söndag 19 april 2009

Efter vår kommer sommar

Nu kommer Luleås sommarmagsin alldeles strax ut. Fullspäckat med tips om sommarens besökmål och utflykter. Ni som bor i Luleå kommun kommer som vanligt att få det levererat hem i brevlådorna.
I år gör vi ett Sommarmagsin och det tillsammans med Boden. Vi har tidigare haft tre magasin i området: ett för vardera staden och ett gemensamt. Nu kraftsamlar vi tillsammans och satsar på det gemensamma magasinet fullt ut.

Visit Luleå fick även i år förtroendet att leda produktionen, vilket känns både hedrande och spännande. Vi har arbetat via ett gemensam redaktionsråd för att få till ett så bra magasin som möjligt. Ett samarbete som förhoppningsvis kan utvecklas ytterligare framöver, men det är en process som behöver ta tid för att bli riktigt bra.
Vi har från Visit Luleå initerat och erbjudit Boden Turism delaktighet i ett antal projekt och samarbeten, bland annat flygprojektet City Break to Swedish Lapland, kryssningsnätverket Cruise Luleå Network, Luleå Convention Bureu, skolresepaket. Vi kommer säkerligen att gå ut med fler erbjudanden som de känner nytta av att delta i. Personligen känns det extra kul för mig eftersom jag var med och byggde upp Boden Turism under fyra år och nu kan ha dem som en samarbetspartner.
Vill ni tjuvkika och bläddra i magasinet redan nu, kan ni gå in här:

Inga kommentarer: