Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

måndag 13 april 2009

Ny vecka

Så har påsken förflutit och passerat. En skön helg, mycket umgänge med familj och vänner. Kanske aningen för dimmigt för att vara perfekt vädermässigt, men dagens strålande sol kompenserade de dåliga dagarna. Luleå från sin bästa sida, strålande sol över skärgården där isvägarna fortfarande bär.

Nu väntar en spännande vecka. Vi ska planera färdigt och gå ut med inbjudan till vårt utvecklingsseminarium för lokalproducerad mat, tisdag 28 april. Vi har två kanonbra föreläsare, eftermiddagen ägnas åt gruppdiskussioner och slutsatser.

På torsdag blir det konferens- och kongressprojektet Luleå Convention Bureau hela dagen. Vi gästas av Alex Höglund, chef för mötesindustrin på Visit Sweden. Han deltar på vårt partnermöte för projektet. Vi gör ca 4-6 partnermöten per år, då vi också bjuder in olika gäster som förläser om aktuella teman. En viktigt del i projektets utvecklingsarbete är att tillföra ny kunskap till nätverket. I samband med mötet genomför vi också en pressinformation om projektets resultat och nuläge.

Fredag blir det träff i vår Gammelstadsgrupp, en av de smarta allianser som Visit Luleå driver och sammankallar. Nu ska aktiviteter och marknadsföring inför sommarsäsongen planeras.

Inga kommentarer: