Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

torsdag 18 februari 2010

Luleå visas

Igår anlände ett säljbolag från Uleåborg som ska se och uppleva Luleå under två dagar. De vill utöka sitt produktutbud med produkter från Sverige och Luleå till sina företagskunder.
Visningsresor är ett av de bästa sätten att marknadsföra och sälja in en destination och region. Genom att själv få uppleva det man hört om och sett på bilder gör allting mycket konkretare och lättare att i sin tur sälja in till sina kunder. Och vi vet att, så fort de som aldrig varit uppe i Luleå och regionen kommer hit, så blir de flesta frälsta.
Förra veckan var en byrå från Mälardalen på visning också de för att se om produkterna passar deras konferenskunder. Tekniska arrangörer, dvs de som praktiskt håller i visningarna från Luleå är våra duktiga säljbolag.

Vi avslutade dagen igår med en dramatisk basketmatch mellan LBBK och Umeå. En match som Luleå vann med 3 poäng. Grattis LBBK!
Värre gick det för Anja i störtloppet. Usch och fy. Som tur är verkar inte skadorna vara omfattande.

Inga kommentarer: