Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

fredag 11 juni 2010

Du ljuva sommartid & jösses vilken vecka

En underbar sommardag denna fredag, som gjord för studentexamen. I veckan har studentbalerna i Luleå genomförts och idag har det varit skolavslutning, examen och studenten för våra barn och ungdomar. Luleå har fyllts av underbar skolavslutningsstämning, en stad med puls, denna gång ungdomars puls. Härligt!
I övrigt har veckan svischat förbi i ett högt tempo, mycket som ska hinnas med innan sommarsäsongen. Ett axplock av aktiviteter:
Samarbetsmöte med Boden Turism: fortsatta planer för fördjupat samarbete
Styrelsemöte: kreativt strategimöte
Styrgruppsmöte med Visit Sweden angående internationellt direktflyg: arbetet fortgår och brittiska turoperatörer visar intresse för regionen.
Lunchföredrag på Rotary: presentation av Sommar-Luleå för engagerade Rotary-medlemmar.
Möte för Branschråd Handel: bra möte om handelns samarbete och utveckling i Luleå.
Planering och förberedelser inför lördagens anlöp för kryssningsfartyget Amadea: dags för årets första anlöp!
Planering inför nästa veckas Bransch- och medlemsmöte: anmälningarna strömmar in, kul att medlemmarna uppskattar och deltar på träffarna.
Företags- och medlemsbesök hos medlemmar/ägare av Visit Luleå: otroligt bra att få input, synpunkter och idéer om hur vi kan utveckla Luleå ännu mer till en riktigt stark destination för besökare. Besöken ger enormt mycket positiv energi.
Och i morrn: tjejjoggen i Sjulsmark. Tjejjer, ni har väl anmält er?http://www.sjulsmark.nu/index.php?view=details&id=1%3Atjejjoggen-2010&option=com_eventlist&Itemid=20

Inga kommentarer: