Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

söndag 6 juni 2010

Lokal mat på våra fat


Torsdag den 17 juni genomför vi Visit Luleås nästa medlems- och branschmöte. Det sista innan sommarsäsongen, vilket också brukar vara en upptakt inför den säsongen. Morgonens tema denna gång är Lokal mat på våra fat. Vi får besök av Norrbottens egen matambassadör Tryggve Bergman, som kommer att berätta om Matproducenterna i Norr och matens betydelse, med fokus på närproducerat. Frågor vi vet får allt större betydelse både för oss själva och våra besökare. Tryggve & co har jobbat målmedvetet och lyckats vidareutveckla och sälja in Norrbottens exotiska råvaror och maträtter. Här ser vi den tydliga kopplingen mellan mat och besöksnäring. Förutom mat så ska vi också uppdatera varandra om vad som händer i eventstaden Luleå i sommar, utbud och upplevelser. Bokningsrapporter som kommer in låter positiva, bättre bokningsläge än samma tid förra året. Då återstår bara en sak. Som vi inte kan påverka. Vädret. Men, visst håller vi alla våra tummar för att Luleå återigen ska hamna i toppen på svenska solligan.

Det ska bli synnerligen trevligt med medlemsmötet, brukar vara go och härlig stämning inför sommaren, vi kommer att vara ombord på en av Luleås turbåtar: Ms Laponia. Vad passar väl bättre än en sådan miljö för ett sommarmöte? Dessutom lite trevliga överraskningar som det kommer att bjudas på. En glad och kreativ miljö för ett glatt och kreativt nätverk. Utan glädje och tillit, ingen utveckling. En av våra viktigaste uppdrag som är anställda och arbetar på kontoret åt nätverket Visit Luleå: att skapa tillit, glädje, positiv energi mellan medlemmar. Så varmt välkomna till Visit Luleås bransch-och medlemsmöte 17 juni. Har ni inte fått inbjudan, hör av er till oss på kontoret så fixar vi det.

Inga kommentarer: