Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

lördag 27 november 2010

Media Meeting

Igår var jag och kollegan Therese på evenemanget Media Meeting på Kulturens Hus i Luleå. Mycket intressant föredrag av Johan Ronnestam om kommunikation och nya media. En riktig inspirationskick. Kolla mer om Johan på http://www.ronnestam.com/
Efter föredraget var det en paneldebatt med utvalda företagare, debatten leddes av Andreas Lind, Norrbottens Handelskammare. En riktigt bra debatt, där alla i panelen fick och tog ordet, inte alltid helt vanligt.
Efter föredrag och debatt blev det så mat, mingel och en riktigt skojjig tävling, som det tog ett tag att upptäcka. Therese var både rask i huvudet och benen, så hon kammade hem en radio. Kul! Och otroligt intressanta diskussioner. Med många. Om mycket.

3 kommentarer:

www.aludden.com sa...

Tack för en trevlig eftermiddag och kväll med dig och Therese!

Johan Ronnestam sa...

Stort tack för det och extra mycket tack för ett välkommnande Luleå! Ser fram emot att komma tillbaka :)

Ennefors Elisabeth sa...

Kul att du kände dig välkommen till oss i Luleå! Du var en mycket uppskattad föredragshållare, mycket tankar som började snurra. Själv går jag från besöksnäringen till husbranschen...där jag blir ny kommunikationschef på företaget Älvsbyhus AB. Apropå att gå från traditionell marknadsföring till digital.