Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

tisdag 2 november 2010

Skön stund på morgonen med tid för tankar

En stund på morgonen för lite tankar. Skönt. Kanske beror det på att vi ställde om klockorna, jag vet inte, men pigg är jag. Det håller på ljusna ute, ser ut att bli en fin dag i dag. Som Tomas Ledin sjunger.
Jag förbereder ett möte vi har nu på morgonen. Vi har "skrämt liv" i en evenemangsgrupp som fanns för några år sedan i Luleå. I och med att allt fler evenemang görs i Luleå, så finns behov av samordning, koordinering och även strategiska diskussioner om hur vi kan lobba ännu fler evenemang till staden. Det är inte ofta man möts av den enorma positiva mottagningen när man skickar ut en inbjudan. I princip alla svarade omgående att de kommer. Helt klart ett behov att träffas kring frågorna. Så det ska bli kul.
Njuter också fortfarande av känslan efter gårdagen. Två kanonträffar; ett möte med styrgruppen för privatreseprojektet Arena Nöje och Upplevelser och en träff med kommunledningen. Så bra. Så rätt.

Inga kommentarer: