Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

måndag 15 november 2010

Varumärke för hela slanten

Idag har vi haft fortsatta diskussioner om varumärket LULEÅ. Ett helt suveränt arbete som inletts under hösten och som drivs av Luleå kommuns utvecklingskontor. Vi är en grupp deltagare både från kommunala och privata verksamheter som gemensamt tar fram riktlinjer för en varumärkesplattform för Luleå. Mycket bra. Och helt rätt i tiden. En plattform som kommer att förstärka arbetet som Visit Luleå driver för att utveckla Luleå som besöksort, både nationellt och internationellt.
På torsdag och fredag blir det nya varumärkesdiskussioner, fast då i en helt annan regi....
Däremellan har vi verksamhetsplanering med medarbetare och ordförande för Visit Luleå. Det bär iväg till "okänd ort" med övernattning. Det ska bli både mysigt, trevligt och intressant. Sista verksamhetsplaneringen för min del för Visit Luleå. Så lite sorgesamt samtidigt också. Men, å andra sidan är det ett helt underbart gäng som fortsätter och driver frågorna vidare. Jag ska supportera med input och de råd och det stöd jag kan ge. Och det är så himla mycket spännande som är på gång inför nästa år.

Inga kommentarer: