Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

tisdag 16 december 2008

Företagsbesök och jullunch

Idag var jag på ett mycket trevligt företagsbesök på Konfaktiv, tillsammans med LNABs VD Thomas Nilsson och våra två kommunalråd Karl Petersen och Yvonne Stålnacke.

Vi fick en bra presentation och inblick i hur Konfaktiv arbetar, deras utveckling under de senaste åren och en positiv bild av framtiden. Konfaktiv är ett företag som arbetar aktivt mot incentive- konferens- och kongressmarknaden. De stod för flera av de större arrangemangen under 2008 och har många bokningar också under 2009.
Mer om Konfaktiv på http://www.konfaktiv.se/

Jag tycker det är oerhört positivt att LNAB och Luleås politiker tar sig tiden att besöka Luleås företag, det betyder mycket för dem att få träffa dem och berätta om sina verksamheter, behov och framtidsplaner.

Idag fick vi avnjuta en gudomlig jullunch tillsammans med medarbetare, styrelse och valberedning. Detta gjorde vi på Hemmagastronomi, i Norra Hamn.

Tre rätter som alla i sig var som drömlika uppenbarelser.
Förrätt
Kockar som jobbar.

Varmrätt

Förutom severing av luncher och middagar har Hemmagastronmi en jättefin delikatessbutik med massor av gosaker. Rekommenderas varmt för ett besök!

Inga kommentarer: