Luleå - The capital of Swedish Lapland

Visit Luleå är en samverkansplattform för besöksnäringen i Luleå. Den samordnar ägarnas/medlemmarnas gemensamma utvecklingsinsatser.
Luleå är länets residensstad och den största turistiska destinationen i Norrbotten.

söndag 24 maj 2009

Luleå rustar inför Frankfurt

Just nu laddar en grupp företagare inom Visit Luleå inför mötesmässa i Frankfurt: IMEX. Den går av stapeln 26-28 maj. Det är en internationell mässa för konferens- och incentiveresor, förra året besöktes den av nästan 8 000 besökare.

Visit Luleås affärsresegrupp Luleå Convention Bureau representeras av tre företag, vår projektledare Martin finns också på plats och håller ihop vårt deltagande.

Vi är en av utställarna i Visit Swedens monter, Visit Luleå är den ende utställaren från Swedish Lapland, vilket gör att vi har en viktig roll i sammanhanget. Vi står tillsammans med andra convention bureaus och mötessäljare från Sverige, vilket är en fördel. Fattar köparna tycke för Sverige så har vi en stark region att sälja in. Vi kan dessutom med fördel erbjuda kombinationspaket med andra städer i Sverige. Stockholm är sedan tidigare en samarbetspartner, där vi har utvecklat ett vinna-vinna koncept som båda städerna drar nytta av.

Nu håller vi tummarna för våra representanter och önskar dem lycka till i Tyskland!

Mer om mässan: http://www.imex-frankfurt.com

Inga kommentarer: